Crònica casament Elisabeth i Fran – 19/09/14

En Fran i Jo, l’Elisabeth, ens vam casar el passat 19 de setembre de 2014. Vam celebrar la cerimònia civil i el sopar tipus còctel a la Masia de Ca N’illa. Encara recordem quan, un any abans del casament, vam entrar per primer cop als jardins i va ser tan especial la sensació, que vam saber que aquell seria l’escenari del nostre casament.

Va ser un dia assolellat, clar i calorós. Jo vaig decidir vestir-me a l’habitació que ens van oferir per la núvia i allà vam aprofitar per fer-nos fotos amb la família, per llegir el vers del padrí i per passar els nervis previs a la cerimònia.

En Fran va arribar amb la seva mare una mica més tard per rebre els convidats al jardí. A les 19h, puntuals, va començar la cerimònia. Encara ara quan ho escric m’emociono. Entrar amb el meu pare del braç, veure al capdamunt del passadís en Fran, guapíssim, la família, els amics….saber que tothom estava allà per nosaltres, emocionats i acompanyant-nos. És difícil descriure-ho amb paraules.

La cerimònia va ser preciosa, intensa, especial, romàntica…tots els detalls els van preparar tal i com nosaltres volíem. Una catifa de pètals, unes cadires precioses, globus…No faltava cap detall. Un cop acabada la cerimònia vam sortir al jardí i, allà, vam fer el sopar.

Nosaltres ens vam decidir per un sopar tipus còctel on els convidats no tenien un lloc per seure en una taula concreta. Va ser una idea encertadíssima ja que tothom va poder estar amb qui volia i nosaltres ens vam poder moure amb llibertat per tot l’espai. Els entrants freds, els calents, els bufets de peix i de carns, els pinxos, els formatges, el bufet de pastissos, tot estava boníssim. Vam passar-ho molt bé,  van ser moltes emocions que guardarem per sempre en el record. En Marc i tot l’equip de la Masia van cuidar tots els detalls, ens van atendre amb respecte, amablement i van escoltar en tot moment el que els hi demanàvem i, l’Olivia i l’Albert, d’Olivia flors, van fer un treball excepcional, van saber captar perfectament el que els hi vam demanar.

Nosaltres vivim a La Garriga i passem molt sovint per davant de la Masia i, sempre, sempre se’ns dibuixa un somriure.

Elisabeth i Fran

Entrada anterior
21/03/15 David + Astrid
Entrada siguiente
La boda de Carolin & David
Escanea el código